Leverandør

Afhængig af hvilket materiale og hvor mange enheder du bestiller, har vi leverandører i Vietnam, Indien, Kina og Europa som kan opfylde alle ønsker. Vi vil gerne have produktionen af flest mulige produkter tættere på os, men prisen for en vare bliver betydeligt dyrere at producere, jo tættere vi kommer på Europa - også selv om fragtpriserne er høje. Re-bags opgave er at kunne tilbyde en række muligheder ift. standarder og certificeringer for etik, kemi, cirkulært design, genbrug og genanvendte materialer, så dine produkter matcher dine standarder for netop etik, miljø, kemi osv.

Hos Re-bag ® har vi et tæt samarbejde med vores leverandører. Vi opbygger relationer, stiller krav, sparrer og udvikler de leverandører, der ønsker at være vores samarbejdspartnere.

 

  • Bæredygtig Produktion: Alle leverandører skal fremvise beviser for at deres produktionsprocesser minimerer miljømæssig påvirkning, fremmer effektiv anvendelse af ressourcer og reducerer affald.

  • Arbejdsforhold & Lighed: Leverandører skal sikre sig, at alle medarbejdere arbejder under sikre og retfærdige forhold, hvor deres rettigheder respekteres og fremmes. Dette skal inkludere ordentlige løn- og arbejdsforhold og ingen børnearbejde.

  • Partnerskaber for Bæredygtighed: Vi forventer, at vores leverandører ikke kun overholder disse krav internt, men også fremmer bæredygtighed i hele deres forsyningskæde.
Skærmbillede 2023 11 28 Kl. 11.28.46
Arbejdsforhold

"Vi har valgt en direkte tilgang til kvinders empowerment snarere end at søge offentlig støtte designet for kvindegrupper. For os er det ikke et spørgsmål om at optræde som en velgørende organisation; vi er en konkurrencedygtig global virksomhed. Men det betyder også, at vi tager vores etiske ansvar seriøst, både for vores ansatte og i den bredere kontekst." - Mr. Venkatesh, Stifter og leder

Skærmbillede 2023 11 28 Kl. 11.30.51
Kvalitetskontrol

Vores leverandører har stort fokus på kvalitetskontrol, og er noget de tager meget alvorligt. Leverandørens bønder er dem som har den nærmeste kontakt med råmaterialerne, og derfor har det sidste ord i kvaliteten af ​​det endelige produkt. Det sikrer, at dem, der producerer råmaterialerne, også har indflydelse på slutresultatet.

En taske fra os ikke bare et produkt; det er en manifestation af vores etiske og bæredygtige værdier. Det handler ikke kun om at overholde loven, men også om at være tro mod vores egne.
conscience context.
– Mr. Venkatesh, Stifter og leder 
Skærmbillede 2023 11 28 Kl. 11.32.57
Stor diversitet af leverandører

Hos Re-bag ® har vi en masse forskellige leverandører med hver deres spidskompetencer. Det sikrer os at vi kan imødekomme vores samarbejdspartners ønsker til kvalitet, levering og pris. 

Træplantning
Bidragelse til ny plantning af træer

"Vi går endnu længere ved aktivt at deltage i træplantningsinitiativer og i at give unge træer til samfundet. Disse bestræbelser er en del af vores løbende forpligtelse til at styrke vores omgivende miljø og spille en positiv rolle i kampen mod klimaforandringer." - Mr. Venkatesh, Stifter og leder 

har du spørgsmål til vores leverandører, eller noget helt andet?
Kontakt: +45 3313 0260
Ellers er du velkommen til at udfylde mail, navn og tlfnr. så kontakter vi dig.