Om Re-bag

Hvem er vi?

Re-bag A/S blev stiftet i 1999 i København. Vi designer, udvikler og producerer tasker, bokse og anden emballage til førende brands inden for en bred vifte af brancher i Europa. Vores fokus er på at producere produkter, der kan genbruges mange gange og meget gerne i genanvendt materiale.


Kreativitet

Vores kreativitet, når det gælder udvikling af nye produkter, designs, koncepter og materialer, har gennem årene været en af nøglerne til vores succes. Vi kommer gerne med designforslag til dine nye produkter.


Mød os

Vores dør står altid åben, så I er meget velkommen til at kigge forbi. På kontoret er der mulighed for at se og føle vores produceret produkter. Måske er det netop den inspiration I står og mangler. 

Adresse: Kollegievej 6a, 2920 Charlottenlund
tlf.: +45 33130260
e-mail: re-bag@re-bag.com

Skal vi være jeres emballage leverandør?
Her er i hvertfald 4 gode grunde til at vælge os
1
Gnidningsfri samarbejdsproces
Vi tager vores samarbejdspartner i hånden og sikrer høj kvalitet igennem hele processen. Vi er fleksible i design og udvikling for at imødekomme ønsker og drømme. Vi er leveringsdygtige og har 20 års erfaring med produktion fordelt i både Europa og Asien.
2
Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser
Vi leverer den højeste kvalitet inden for miljørigtige produkter, med en bred palette af certificeringer. Samtidigt tilpasser vi vores produkters miljøprofil så de matcher vores samarbejdspartners ønsker. På den måde kan vi være konkurrencedygtige på pris eller være jeres bedste bæredygtige samarbejdspartner.
3
Grøn data til jeres regnskab og CSR-profil
Vores samarbejdsleverandør er alle valgt ud fra kriterier der sikrer de kan levere rapporteringer på produktion og matche vores krav til CSR. Dermed er vores grønne data retvisende overfor hele vores forsyningskæde.
Vi udarbejder CLA rapporter på vores produktion som I kan gøre brug af ved etablering af samarbejde.
4
Trend bevidst emballage til mange forskellige brancher
Om jeres kunder er B2B eller B2C så kan vi levere produkter som er tilpasset jeres målgruppe. Vi har i alt vores levetid produceret og udviklet emballage til både designer brand og detailkæder. Så om trenden er et moderne design med bæredygtige materialer eller nogle essentielle funktionaliteter, så kan vi hjælpe jer.

Vores værdier

1.

Hos Re-bag ® er vi dybt engagerede i at sørge for miljøvenlige produkter som svar på vores kunders voksende bekymring for miljøet.


2.

Gennem vores Amfori/BSCI-engagement og to årtiers erfaring med produktion i Europa og Asien leverer vi design emballage, hvor innovation, kvalitet, og CSR balanceres med konkurrencedygtige priser.


3.

Selvom vi lægger vægt på disse værdier, respekterer vi altid vores kunders endelige beslutning.

Vi elsker at snakke med jer og om jeres ønsker og drømme til produkter
Tøv derfor ikke med at kontakte os på +45 3313 0260 eller udfylde kontakt formularen, så vi kan fange jer. Det er ganske uforpligtende og gratis.